Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Održana tematska sjednica Skupštine DVD-a Koprivnica

U subotu, 28. prosinca 2019. godine održana je tematska sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica. Skupština je održana u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Koprivnica.

Da bi se Skupština mogla održati, prvo su članovi društva prionuli na čišćenje i uređivanje prostorija. Naime u proteklih nekoliko tjedana u domu su izvođeni radovi na rekonstrukciji i dogradnji vodovoda te ugradnji novog sustava centralnog grijanja na radijatore – bojler na plin. Za ova ogromna ulaganja u infrastrukturu našeg društva, zaslužno je čelništvo Grada Koprivnice, VZ Grada Koprivnice i JVP Grada Koprivnice.

Na početku rada Skupštine, sve nazočne je pozdravio predsjednik društva Nikola Sočev.
Posebno je zadovoljstvo bilo vidjeti među članovima Skupštine naše doajene koprivničkog vatrogastva, vatrogasne veterane našeg društva Vinka Ostriža, Ivana Vitelja i Stjepana Varmužu.

Izvješće o radu za 2019.godinu kao i prijedlog plana rada za 2020. godinu pročitao je zapovjednik društva Danijel Matijaković. Financijsko izvješće za 2019.godinu te prijedlog plana prihoda i rashoda za 2020.godinu kao i projekciju za 2021. godinu veoma iscrpno je obrazložio blagajnik društva Danijel Topalović. Izvješća i prijedlozi su jednoglasno usvojeni.

Svoje mišljenje o nedavno usvojenom Zakonu o vatrogastvu, s mogućim problemima u kojima bi se društva mogla naći iznio je Marko Radotović, član društva i sindikalni povjerenik JVP Grada Koprivnice.

Pri kraju Skupštine, predsjednik Nikola Sočev zahvalio se svima na dolasku, zahvalivši se još jednom i Gradu Koprivnici, VZ Grada Koprivnice i JVP Grada Koprivnice na svekolikoj pomoći tokom cijele 2019. godine, zaželjevši svima sve najbolje u Novoj 2020.godini.

Nakon Skupštine, za sve nazočne članovi društva sami su pripremili prigodni domjenak te podijelili promotivne materijale (kalendare, upaljače i kemijske olovke s logotipom DVD-a Koprivnica).

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović

zatvori