Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Zbog kiše otkazan dio programa za Dan grada u centru Koprivnice, mimohod povijesnih postrojbi kreće bez obzira na vremenske uvjete

Većina planiranog programa zakazanog za prijepodne na koprivničkom Zrinskom trgu zbog vremenskih neprilika morala je biti otkazana.

Kulturno-umjetnički i glazbeni program nije održan, a donatorska prodaja jabuka odgođena je za sutrašnju Međunarodnu atletsku utrku grada Koprivnice. No, udruge se nisu dale smesti i prkose kiši pa ih možete pronaći na štandovima na Zrinskom trgu.

Nije otkazan ni mimohod povijesnih postrojbi gradske Turističke zajednice. Prema službenim informacijama, postrojavanje ispred gradske vijećnice kreće u 11 sati.

Aktualno je i tradicionalno čašćenje kavom i čajem u kafićima u centru grada, kao i ostali sadržaji koji nisu na otvorenom. Do 13 sati traje Dan otvorenih vrata i Dan bez zakasnine Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”.

Ostatak programa tijekom cijelog dana održat će se neometano, uključujući i Dan otvorenih vrata AK Galerije, kao i koncert Petra Graše.

zatvori