Petak, 26. travnja 2024.

Vozačica naletjela na pješakinju na zebri u Koprivnici, u Subotici Podravskoj traktor odbačen u ogradu

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se jučer oko 19:10 sati u Koprivnici, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

43-godišnja vozačica VW Passata koprivničkih registracija vozeći Florijanskim trgom u smjeru Ulice Frana Galovića udarila je pješakinju. Ona je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je u udaru automobila lakše ozlijeđena. Protiv 43-godišnje vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometna nesreća se sinoć dogodila i u Subotici Podravskoj. 44-godišnji vozač teretnog vozila VW transporter koprivničkih registracija vozio je u smjeru Koprivnice. Nije držao potrebni razmak prilikom vožnje u koloni pa je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio traktora IMT koprivničkih registracija kojeg je vozio 55-godišnjak.

Od siline udarca došlo je do odbacivanja traktora u dvorišnu ogradu i prevrtanja na bočnu stranu. Pri tome je vozač traktora ozlijeđen, a po zaprimanju liječničke dokumentacije znat će se detalji, poručuju iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

Još jedna prometna nesreća jučer se dogodila u Tremi. 66-godišnji vozač Mercedesa križevačkih registracija u Osuđevom nepropisnom vožnjom prešao je na suprotnu stranu kolnika. Sudario se s Citroenom križevačkih registracija koji mu je dolazio u susret i kojim je upravljao 65-godišnji vozač. Obojica vozača su ozlijeđena, a po zaprimanju liječničke dokumentacije će biti podnesena pismena dokumentacija.

zatvori