Petak, 26. travnja 2024.

Slavenu na ‘Apaš’ dolazi Inter, Stipić: Tko očekuje ljepoticu, neka upali televizor i gleda Premier ligu ili Bundesligu

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u utakmici 17. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ dočekati Inter iz Zaprešića. Farmaceuti u susret ulaze nakon tri utakmice bez poraza te na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice. Inter je deveti s četiri boda manje.

Slavenov trener Tomislav Stipić osobno je otišao u Zaprešić pogledati susret Intera i Rijeke u prošlom kolu; Rijeka je tada slavila s 4:1. Nakon što se upoznao s protivnikom, Stipić je poručio:

– Razgovarao sam s ljudima iz Intera, od čistačice do predsjednika kluba, da vidim kakav to protivnik dolazi ovamo u Koprivnicu. Moram vam priznati da tko god sutra želi vidjeti neku ljepoticu i tko god misli “protiv Lokomotive je bilo tako, sada će biti još bolje”, neka upali televizor i gleda Premier ligu ili Bundesligu.

Snimio Marko Posavec.

Inter je iskusan, težak i lukav protivnik, istaknuo je Stipić i dodao da Slaven Belupo čeka jako zahtjevna utakmica:

– Mi se spremamo za to, ali moramo stvarno ići na sto posto da bodovi ostanu ovdje kod nas, a to nam je cilj. Trenirali smo ovoga tjedna četiri puta, spremamo se prvi put kao da smo na papiru neki favoriti, ali tko to misli neka se onda još više zabavi s papirom.

U prvom međusobnom susretu ove sezone, u Zaprešiću, slavio je Inter rezultatom 3:1. Utakmica Slaven Belupo – Inter igra se u petak s početkom u 17 sati na koprivničkom “Apašu”.

zatvori