Nedjelja, 29. rujna 2024.

Mjesni odbori: U 2020. prioriteti komunalna infrastruktura, nogostupi i biciklističke staze, javna rasvjeta…

Drugi koordinacijski sastanak s predstavnicima mjesnih odbora grada Koprivnice održan je u petak u Gradskoj vijećnici.

Gradonačelnik Mišel Jakšić okupljenima je predstavio najvažnije projekte koji su planirani u proračunu Grada Koprivnice za 2020. godinu. Naglasak je stavljen na projekte gradnje objekata i komunalne infrastrukture, nogostupa, biciklističkih staza, nerazvrstanih cesta, javne rasvjete kao i rekonstrukciju postojeće infrastrukture u nadolazećoj godini.

Gradonačelnik je također predstavnicima mjesnih odbora najavio i što je u planu u sklopu Aglomeracije Koprivnica, što se tiče izgradnje novih kanalizacijskih i vodovodnih mreža, ali i što se tiče rekonstrukcije postojećih:

– Krajem studenoga očekujemo potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 283 milijuna kuna, do kraja godine ili početkom druge godine idu tenderi, a nakon toga radovi. Naš plan, kao Gradske uprave i Koprivničkih voda, je da prva na red dolaze područja gdje nemamo komunalnu infrastrukturu, a tamo gdje ima komunalne infrastrukture, gdje treba nešto rekonstruirati idemo od onih točaka koje su najproblematičnije prema onim koje su manje problematične.

(Grad Koprivnica)

Slušaj uživo
zatvori