Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za petak, 8. studenoga

Promjenjivo do pretežno oblačno, ujutro uz moguću maglu. Tijekom dana bit će uglavnom suho, a kišu i pljuskove možemo očekivati u večernjim satima te u noći na subotu. Pritom nije isključeno ni malo grmljavine tu i tamo. Puhat će većinom slab jugoistočni vjetar. Najviša dnevna temperatura oko 13 do 14 stupnjeva.

U subotu ujutro još može biti kiše, kasnije suho uz moguća sunčana razdoblja. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 14 ili 15 stupnjeva.

Nedjelja će i dalje biti promjenjiva; kiše neće biti puno, ali teško je računati na suh dan. Bit će pretežno oblačno uz možda sunčana razdoblja tu i tamo. Umjesto južnog zapuhat će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a bit će i malo hladnije.

U ponedjeljak suho, ali uz hladno jutro te mogućnost slabog mraza i magle. Nova kiša, možda i obilnija, izgledna je krajem utorka i u srijedu. No, nekog većeg zahlađenja još uvijek nema na vidiku i pred nama je razdoblje nestabilnog vremena uz čestu južinu.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori