Snimio Marko Posavec.

Nakon hladnog jutra uz mraz, tijekom dana će biti pretežno sunčano uz postupno naoblačenje u večernjim poslijepodnevnim satima. Puhat će uglavnom slab jugoistočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 10 stupnjeva. Spomenimo i da je jutros u 7 sati u Koprivnici službeno izmjereno -2,1°C (izvor: DHMZ), a automatska meteorološka stanica na vodocrpilištu Ivanščak ranije jutros izmjerila je -3,7°C.

U subotu će biti pretežno oblačno, povremeno uz moguću kišu ili pokoji slabiji pljusak. Ujutro može biti magle. Puhat će slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko 4, najviša dnevna oko 12 stupnjeva ili malo viša.

U nedjelju većinom oblačno i nestabilno, povremeno uz kišu ili pljuskove. Naglo će zatopliti uz južni i jugozapadni vjetar pa najvišu dnevnu temperaturu očekujemo i do 20-ak stupnjeva. Sljedeći tjedan nestabilno uz čestu kišu i temperature iznad prosjeka za doba godine.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.