Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za četvrtak, 21. studenoga

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ujutro mjestimice uz maglu. Veći dio dana bit će suho, ali tu i tamo može biti malo slabe kiše ili rosulje. Puhat će slab vjetar južnih smjerova, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 13 ili 14 stupnjeva.

Petak nam donosi izmjenu sunca i oblaka. Ujutro je velika vjerojatnost magle ili niske naoblake, no sredinom dana i poslijepodne očekujemo barem djelomično razvedravanje ili sunčana razdoblja. Ne bi trebalo biti kiše. Puhat će slab južni i jugoistočni vjetar, jutarnja temperatura oko 5 ili 6, najviša dnevna oko 12 do 13 stupnjeva.

Slično vrijeme čeka nas i u dane vikenda: promjenjivo sa sunčanim razdobljima, ujutro uz maglu ili nisku naoblaku koja se ponegdje može i dulje zadržati. Većinom će biti suho. Puhat će nam uglavnom slab jugoistočnjak uz hladna jutra i nešto niže dnevne temperature, ali i dalje iznad prosjeka za doba godine.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori