Petak, 26. travnja 2024.

Postanite dadilja! Pučko otvoreno učilište provodi program osposobljavanja

Pučko otvoreno učilište Koprivnica provodi program osposobljavanja za dadilju na temelju odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U okviru programa polaznici mogu putem teorijske i praktične nastave steći znanja iz predškolske pedagogije, razvojne psihologije, komunikologije, zdravstvene zaštite i njege djeteta, kao i vještine za brigu i njegu zdrave i bolesne djece. Završetkom programa osposobljavanja, osim navedenih kompetencija, polaznici će steći znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova čuvanja djece do 14 godina starosti.

Posjedovanjem uvjerenja o osposobljenosti za dadilju možete otvoriti obrt za čuvanje do šestero djece uz prostorne uvjete prema Pravilniku o uvjetima prostora, opremljenosti prostora odgovarajućom opremom i ostalim uvjetima za obavljanje djelatnosti dadilje.

Uvjeti za upis programa su navršenih 18 godina, završena minimalno trogodišnja srednja škola i liječničko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova dadilje.

Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica 048/621 106 i 048/240 302 radnim danom do 15 sati ili na e-mailove [email protected] i [email protected].

Nastava počinje formiranjem grupe.

zatvori