Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Nikša Sviličić na Sjeveru je u sklopu javne tribine predstavio svoj roman ‘Druga strana slutnje’

Predavač na Sveučilištu Sjever doc. dr. sc. Nikša Sviličić u srijedu je u sklopu tribine u Sveučilišnom centru Koprivnica ‘Uloga javnog mnijenja u kreiranju romana’ predstavio svoj roman ‘Druga strana slutnje’.

Sviličićev prvijenac “Druga strana slutnje” publika je odlično prihvatila te nosi titulu jedne od najboljih domaćih knjiga 2018. godine. Ujedno je i jedna od najposuđivanijih knjiga u hrvatskim knjižnicama. Autor Nikša Sviličić je na tribini okupljenima otkrio i da će “Druga strana slutnje” kroz nekoliko godina doživjeti i svoju ekranizaciju na filmskom platnu.

Na tribini su uz autora o romanu i kreiranju javnog mnijenja govorili i urednica nakladničke kuće Funditus Tajana Obradović, a dijelove romana publici je čitala glumica Nada Abrus. Tribinu je moderirala Marijana Perinić.

Tribina je dio programa obilježavanja Dana Grada Koprivnice pa se okupljenima obratila i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec. Nakon nje se prigodnim riječima obratio i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić.

Kako je bilo na tribini na kojoj je svestrani pisac i znanstvenik i zapjevao, pogledajte u fotogaleriji.

zatvori