Subota, 27. travnja 2024.

VIDEO: GASTRO TRAŽILICA Popularni regionalni youtuberi s 1,2 milijuna fanova posjetili restoran i pivnicu Japa u Križevcima

Gastro tražilica i ekipa iz True or False Experiments obišli su Prigorje te usporedili koji je roštilj bolji – leskovački ili križevački

Prošlog vikenda ekipa s popularnog YouTube kanala True or False Experiments koji se bavi eksperimentima i zabavnim videima koji uključuju i zabavnu pirotehniku, a prati ih gotovo nevjerojatnih 1,26 milijuna pretplatnika, posjetili su Podravinu i Prigorje.

YouTube ekipa rodom iz Niša udružila je snage s Gastro tražilicom i posjetila poznati restoran i pivnicu Japa, u vlasništvu obitelji Hadrović koji su vlasnici i Pivnice Tomislav u centru Križevaca, a proizvode i svoje domaće craft pivo.

Foto: Luka Krušec / LuMedia

S obzirom na to da je područje iz kojeg potječu ovi balkanski youtuberi poznato i po najboljem leskovačkom roštilju, u križevačkoj pivnici probali su mesnu platu s pljeskavicama, BBQ rebarcima i pilećim krilcima s grilla.

Kakva je bila hrana, pivo, ali i kako su dečki doživjeli ovaj podravsko-prigorski kraj pogledajte u novom specijalu Gastro tražilice:

zatvori