Petak, 10. svibnja 2024.

ČETVRTA NL BJ-KC-VT Slaven rutinski do pobjede, Tehnika Koprivnica i Ferdinandovac upisali nove poraze

Tehnika Koprivnica, Ferdinandovac i Slaven Belupo II odigrali su danas svoje utakmice 11. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Druga momčad Slaven Belupa nastavila je uspješni niz. Ovaj put su s 3:0 bili bolji od ekipe Pitomače.

Motiviran i čvrst domaćin te nešto lošiji teren i glasna publika dočekala je drugu momčad Slavena u Pitomači. Najavljivali su domaći da će biti prva ekipa koja će otkinuti bodove Slavenu II, ali to se ipak nije dogodilo. Krenuli su domaći žustro te imali prilike preko iskusnog Presečana i Babeca, no gostujuća obrana bila je neprobojna. Tada Slavenaši stavljaju u višu brzinu i počinju stvarati šanse. Jednu takvu realizirao je Mihael Mladen i sa 1:0 se odlazi na odmor.

Početkom drugog dijela, “blitzkrieg” gostiju i u desetak minuta već je 3:0. Zabijali su Arijan Brković i kapetan Kudumija. Do kraja je Slaven dominirao u posjedu i stvarao šanse, dok su domaći imali nekoliko poluprilika. Tako je Slaven premostio još jednu prepreku i osigurao naslov jesenskog prvaka. Imaju još dvije utakmice do kraja, gostovanje u Garešnici kod Garića i domaću utakmicu u gradskom derbiju s Tehnikom-Koprivnicom te sigurno žele imati maksimalnih 13 pobjeda i 39 bodova.

Tehnika Koprivnica i Ferdinandovac nisu imali svoj dan. Obje ekipe poražene su na gostovanjima. Ferdinandovac je s 3:2 poražen u Suhopolju dok je Tehnika Koprivnica izgubila 2:1 u Garešnici.

U posljednjem susretu dana Slatina je s 4:1 ispratila fenjeraša Čazmu.

Četvrta NL BJ-KC-VT – 11. kolo

Garešnica: Garić – Tehnika-Koprivnica 2:1
Pitomača: Pitomača – Slaven Belupo II 0:3
Suhopolje: Suhopolje – Ferdinandovac 3:2
Slatina: Slatina – Čazma 4:1

Nedjelja, 3. studenoga
14:00
Drnje: Tomislav – Daruvar
Kloštar Podravski: Mladost – Zdenka 91
Grubišno Polje: Bilogora 91 – Dinamo (Predavac)

zatvori