Srijeda, 15. svibnja 2024.

Grad Koprivnica i Društvo Naša djeca organiziraju božićno darivanje djece, evo kako se prijaviti

U suradnji s Društvom Naša djeca Koprivnica, Grad Koprivnica će i ove godine organizirati božićno darivanje djece rođene od 2004. do 2019. godine, čija su oba roditelja nezaposlena, poljoprivrednici ili umirovljenici, a imaju prebivalište na području Grada Koprivnice, kao i djece korisnika zajamčene minimalne naknade i smještene u udomiteljskim obiteljima na području Grada Koprivnice.

Djeca korisnika zajamčene minimalne naknade i smještena u udomiteljskim obiteljima biti će pozvana temeljem popisa Centra za socijalnu skrb Koprivnica, a UPIS DJECE nezaposlenih roditelja, poljoprivrednika i umirovljenika obavljat će se u Gradskoj upravi, Zrinski trg 1, prizemlje, vjenčaonica, od 26. studenog do 6. prosinca 2019. od 9 do 13 sati.

Pri upisu potrebno je predočiti sljedeću dokumentaciju:

  • Osobnih iskaznica roditelja;
  • Osobne iskaznice, zdravstvene iskaznice, rodnog lista ili drugog dokumenta s datumom rođenja djeteta;
  • Uvjerenja Zavoda za zapošljavanje – za roditelje u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje;
  • Potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – za poljoprivrednike i nezaposlene roditelje koji nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje;
  • Obavijesti o isplaćenoj mirovini za mjesec rujan ili listopad 2019. godine, ili rješenja o mirovini – za roditelje umirovljenike.

(Grad Koprivnica)

zatvori