Petak, 26. travnja 2024.

Nogometašice Koprivnice pokazale što znaju na II. Selektivnoj aktivnosti Središta Sjever, zabile tri od četiri pogotka

Druga selektivna aktivnost Nogometnog središta Sjever za djevojčice od 2004. do 2006. godišta održana je u srijedu u Đurđevcu u organizaciji Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Aktivnost je provedena kao utakmica u kojoj su sudjelovale 34 djevojčice registrirane u sedam ženskih i muških nogometnih klubova na području Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

Djevojčice su bile podijeljene u dvije ekipe koje su vodili treneri koji rade s uzrastima pionirki i kadetkinja: Mario Gregurina iz ŽNK Koprivnica i Mladen Tudić iz ŽNK Graničar. Igralo se dva puta po 35 minuta uz “leteće” zamjene.

Rezultat utakmice bio je 4:0 za Ekipu 1, a valja spomenuti kako su tri od četiri gola zabile članice ŽNK Koprivnica: prvi kapetanica Dora Vuljak i još dva Helena Kurtanjek. U klubu su vrlo zadovoljni nastupom svojih igračica na ovoj aktivnosti jer su kroz igru pokazale koliko se u Koprivnici ozbiljno radi.

Cilj ove aktivnosti bio je okupiti mlade nogometašice iz triju županija, ustanoviti razinu motoričkih sposobnosti i znanja (tehnike i taktike) te odabrati djevojčice koje će sudjelovati u završnoj, trećoj selektivnoj aktivnosti.

Ekipa 1. Foto: HNS
Ekipa 2. Foto: HNS
Foto: HNS
zatvori