Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Tehnika Koprivnica osvojila je bod u Daruvaru, pogledajte kako momčad slavi

Tehnika Koprivnica osvojila je bod u sedmom kolu 4. Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Virovitica – Koprivnica. Koprivnička momčad poptpuno je zasluženo osvojila bod u Daruvaru odigravši utakmicu bez golova.

Nakon domaće pobjede protiv Mladosti KP s 2:1, Tehnikaši su gostovali u Daruvaru te potpuno zasluženo uzeli bod odigravši 0:0.

To je prvi gostujući bod za Tehniku nakon poraza u Predavcu i Zdencima te osmi ligaški bod za mirnu plovidbu sredinom tablice.

Utakmicu i stanje u momčadi prokomentirao je ponajbolji Tehnikaš i dokapetan momčadi Luka Ernečić:

– Utakmica u Daruvaru je bila pravi nogometni “rat”. Znali smo da su dobra ekipa jer su prošlo kolo pobjedili u Ferdinandovcu i zato smo znali da – ako hoćemo do bodova, da moramo napraviti puno prekršaja i biti čvrsti u svakom duelu da im pokažemo da smo došli po bodove, a ne da padnemo bez „ispaljenog metka“. Za to smo morali biti na svojih 100% i spremni na maksimalan angažman svih 90 minuta.

Ernečić kaže i da velike zasluge za ovaj rezultat imaju trener Čiković i golman Kirin.

Trener Čiković nas je odlično motivirao i zasluge za ovaj bod idu njemu, ali posebno našoj obrani na čelu s golmanom Leom Kirinom koji je bio jedan od naših najboljih igrača. Svi su stvarno poginuli na terenu i to nas je nagradilo s prvim bodom na gostovanju.

Sve u svemu, atmosfera u momčai je dobro, kaže Ernečić:

– Ekipa se diže iz kola u kolo, atmosfera je fantastična. Nastavimo li dobro raditi mislim da će nas i dobri rezultati u tome popratiti. Svako slijedeće kolo idemo po pobjedu i nadamo se da ćemo to i ostvariti već u utorak u kup utakmici kod kuće protiv Podravca iz Virja – zaključio je Ernečić.

Ekipa Tehnike Koprivnice otprije je poznata kao velika klapa te nošeni fantastičnom atmosferom u momčadi slave svaki bod. Tako je bilo i ovoga puta, slavlje i njihovu zaštitnu pjesmu ” Palomu Neru” pogledajte u videu koji slijedi.

Svaka čast dečki, samo tako nastavite!

 

zatvori