Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Dođite na tribinu i doznajte sve o pogodnostima, prednostima i troškovima energetske obnove višestambenih zgrada

Energetska obnova zgrade znatno utječe na smanjenje potrošnje energenata, što se očituje kroz uštedu na troškovima za grijanje i hlađenje koja može iznositi i do 60%

Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Gradom Koprivnicom poziva sve zainteresirane građane na javnu tribinu pod nazivom ‘Energetska obnova višestambenih zgrada’.

U Hrvatskoj zgrade troše više od 40% ukupne potrošnje energije, a većina zgrada pripada energetskom razredu E, F ili G. Energetska obnova zgrade znatno utječe na smanjenje potrošnje energenata, što se očituje kroz uštedu na troškovima za grijanje i hlađenje koja može iznositi i do 60%. Ujedno se time povećava ugodnost boravka i rada u zgradi te smanjuju emisije ugljičnog dioksida.

Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Gradom Koprivnicom poziva sve zainteresirane građane na javnu tribinu pod nazivom “Energetska obnova višestambenih zgrada”. – Ovom tribinom želimo informirati stanare višestambenih zgrada i njihove upravitelje o osnovnim tehnikama, pogodnostima i prednostima energetske obnove višestambenih zgrada, o troškovima energetske obnove te o potrebnoj projektnoj i ostaloj dokumentaciji za dobivanje bespovratnih sredstava za provedbu obnove – poručuju iz REA-e Sjever.

Tribina će biti održana u četvrtak, 24. listopada 2019. godine u Gradskoj vijećnici, Zrinski trg 1, Koprivnica, s početkom u 17 sati.

zatvori