Četvrtak, 25. travnja 2024.

NEZGODNA VOŽNJA U RIKVERC Tri prometne nesreće dogodile su se zbog nepropisnog kretanja unatrag

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o prometnim nesrećama koje su se dogodile jučer u Koprivnici i Reki.

Prva se dogodila oko 9:30 na Florijanskom trgu. Nesreću je skrivio 66-godišnji vozač Opela koprivničkih registracija koji je nepropisno izlazio s parkirališta. Vozač je stražnjim dijelom automobila udario Mitsubishi koprivničkih registracija kojim je Ulicom Ante Starčevića vozio 38-godišnji vozač i slijedi mu prekršajni postupak.

Još jedna nesreća dogodila se u Koprivnici oko 13 sati. 64-godišnja vozačica u Miklinovcu je prilikom izlaska s parkirališta vožnjom unatrag udarila u Fiat, a nakon toga je napustila mjesto događaja. Naknadno je pronađena te će se i protiv nje pokrenuti prekršajni postupak.

Treći sudar dogodio se u Reki, također zbog vožnje unatrag. Oko 16 sati 56-godišnji vozač VW Transportera koprivničkih registracija nepropisno je krenuo u rikverc na kolnom ulazu te udario u stražnji dio Pola koprivničkih registracija kojim se 32-godišnjak također kretao unatrag. Prekršajni postupak slijedi obojici vozača, a onaj koji je vozio Transporter k tome nije imao važeću prometnu dozvolu.

zatvori