Srijeda, 8. svibnja 2024.

VIDEO: TRENDOVI IZ BRIJAČNICE powered by Glavom & Bradom: Što je muškarac bez brade i brkova?

Brada je u modi kako god okreneš. Teško da ćete ove jeseni uspjeti sresti glatko obrijanog muškarca, jer zapravo cijele sezone brada je apsolutni hit.

Kozja brada, trodnevna (poznata kao “stubble”), corporate, gusta, tek podbrijana, samo zalisci, amiška, španjolska brada itd. veoma su popularne među muškarcima, a vole ih i cure :)

U današnje vrijeme puno se pažnje pridaje ravnopravnosti spolova, pa tako i u kozmetičkoj industriji. Dečki sve više koriste kreme za lice, preparate za kosu, parfeme, pa je u skladu s time sasvim očekivano da se otvara sve više brijačnica koje će im ponuditi potpunu uslugu i tretman uređenja kose i brade, a ujedno i postati mjesto u kojem se osjećaju opušteno, zadovoljno i relaksirano. U svijetu je u porastu zanimanje za tzv. barber shop kulturu koja je u skladu sa sve većim interesom za sve što je vintage – u glazbi, modi, dizajnu…

Denis Šipek, vlasnik novootvorene koprivničke brijačnice “Glavom & Bradom”, savjetuje vlasnicima brade: “Bradu treba njegovati i održavati, pa svakako probajte koristiti neke od preparata za mekoću i sjaj, te za sprečavanje urastanja dlačica i prhutanja kože ispod brade. A što se tiče trendova – pravilo je da nema pravila! Sve ovisi o obliku lica i samom obliku brade, ali naravno i o vlastitim preferencijama i željama.”

Nakon otvaranja prve retro uređene brijačnice u Koprivnici, možemo samo reći da su dečki stvarno došli na svoje. U Svilarskoj ulici 32/a u Koprivnici nalazi se idealno mjesto za svakog modernog muškarca.

Velika želja vlasnika Denisa je brijačnici vratiti poziciju koja joj je nekad pripadala, pravi muški prostor druženja i ispijanja viskija uz kompletnu uslugu uređenja kose i brade.

Pranje kose u brijačnici “Glavom & Bradom” uključeno je u cijenu usluge, kao i gratis piće.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori