Subota, 27. travnja 2024.

Podravka Vegeta uvjerljivo pobijedila Osijek, od srijede možete podići ulaznice za Vipers

Rukometašice Podravka Vegete pobijedile su Osijek rezultatom 42:21 u susretu trećeg kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, odigrane večeras u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici.

Podravka je dobro otvorila utakmicu i brzo odlazi na četiri pogotka prednosti. Razliku je dodatno povećala Korina Karlovčan serijom od četiri gola u nekoliko minuta, a Jovana Risović upisala je deset obrana. Rezultat na poluvremenu bio je 21:7.

U drugom dijelu Risović je na golu zamijenila Magdalena Ećimović, a u igru je ušla i Elena Gjeorgjievska te odmah zabila dva pogotka. Podravku su na 22 gola razlike odvele Lea FranušićDijana Mugoša, a konačni rezultat bio je 42:21.

Pred rukometašicama Podravke sada su pripreme za novu utakmicu Lige prvakinja, prvu ovosezonsku u domaćoj dvorani. U Koprivnicu dolazi norveški Vipers Kristiansand i to u nedjelju, 13. listopada s početkom u 18 sati. Ulaznice su besplatne, ali potrebno ih je prethodno podići i to od srijede u 10 sati u Pivnici Kraluš, na recepciji Hotela Podravina, na recepciji poslovne zgrade Podravke, na glavnoj porti Belupa i porti Danice te u prostorijama kluba.

(RK Podravka)

zatvori