Četvrtak, 16. svibnja 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Kirin uoči Slatine: Vrijeme je za najbolju utakmicu!

Ovog vikenda igra se 10. kolo Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’, u kojem Tehnika-Koprivnica dočekuje Slatinu.

– Nikako da nas krene. Ne izgleda lijepo naše 13. mjesto na ljestvici i vrijeme je da odigramo najbolju utakmicu. Ipak igramo doma, treba pokazati zube i pokušati osvojiti sva tri boda – rekao je Leo Kirin, mladi vratar Tehnike-Koprivnice.

Slatina je na ljestvici osma sa četiri boda više od koprivničkog četvrtoligaša.

– Ne gledamo toliko suparnika, praktički nam je svejedno s kim igramo jer znamo da nam trebaju bodovi. Treniramo, pripremamo se i gledamo samo sebe. Mi igrači svjesni smo ozbiljnosti situacije i znamo da se od nas očekuje reakcija.

Nakon prošle domaće utakmice s Bilogorom 91 na umjetnoj travi, ovaj susret igrat će se na glavnom terenu koprivničkog stadiona.

– Pred domaćom publikom je uvijek ljepše igrati, oni nam daju vjetar u leđa. Osobno mi je velika čast igrati na glavnom travnjaku, osjećaj je predobar i treba uživati u igri. Nadam se da ćemo na kraju imati razloga i za zadovoljstvo rezultatom – zaključio je Kirin.

Utakmica Tehnike-Koprivnice i Slatine igra se u subotu s početkom u 15 sati, a klub je u suradnji sa sponzorima osigurao i nagrade za najsretnije gledatelje. Sutrašnji ogled sponzoriraju OPG Kovačević, Cvjetni studio Kala i Dušić d.o.o.

Foto: NK Tehnika-Koprivnica
Foto: NK Tehnika-Koprivnica
zatvori