Subota, 27. travnja 2024.

MOZAIKFest ove subote u Koprivnici, očekuju nas interaktivne radionice, kviz i tematska večer

Organizacija CISV Hrvatska ove subote u Koprivnici organizira MOZAIKFest.

Ovogodišnja tema događanja bit će “Mirno rješavanje sukoba”. Članovi organizacije su se udružili s raznim lokalnim udrugama i kreativcima te kreirali popodnevno-večernji događaj koji na razne načine obrađuje spomenutu temu.

Raspored događanja:

16.00h – radionica u suradnji s Ludens teatar – “Forum-kazalište”
19.00h – kreativni program u suranji s Mamuze
19.30h – revijalni PUB kviz na temu: SUKOBI
22.00h – tematska večer: THE BIGGEST FEUDS IN MUSIC HISTORY

– Pridružite nam se 12. listopada te s nama proslavite različitosti mišljenja, podijelite s nama svoje iskustvo oko sukoba u kojima ste se našli i kako ste ih rješili – pozivaju iz hrvatskog ogranka inače globalne organizacije CISV.

“Forum-kazalište” ili “Kazalište potlačenih” smjera k tome da kroz interaktivne scenske vježbe pozitivno djeluje na gledatelje koji i sami sudjeluju u predstavi. Kroz vođeno igranje uloga osvješćuje načine rješavanja teškoća u društvenim interakcijama (na poslu, u školi, obitelji, itd.) u kojima se gledatelji nalaze u potlačenom položaju.

– U suradnji s Dramskim studijom Ludens teatara dovodimo forum-kazalište u KKC Pixel i nudimo vam priliku da se i sami okušate u rješavanju sukoba koji će ovi izvanredni mladi glumi predstaviti. Pridružite nam se u ovoj interaktivnoj radionici i provedite malo drugačije subotnje popodne – poručuju iz organizacije.

CISV Hrvatska volonterska je organizacija sa sjedištem u Koprivnici i trenutno broji tridesetak članova koji dolaze i iz drugih mjesta. Cilj okupljanja je pomoći članovima da razviju sposobnosti potrebne da postanu informirani, odgovorni i aktivni globalni građani i da rade pozitivne promjene u svojim zajednicama i svijetu.

Ustupio CISV Hrvatska.
zatvori