Petak, 26. travnja 2024.

UOČI NEDJELJNE UTAKMICE TEHNIKA-KOPRIVNICE Trener Čiković: Ferdinandovac je oduvijek bio neugodan suparnik, no red je i da nas malo sreća nagradi

Tehnika-Koprivnica će u sklopu 5. kola Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ u nedjelju u 16 sati gostovati kod drugoplasiranog Ferdinandovca. Premda je statistika na strani domaćina, trener Tomislav Čiković kaže da se njegova momčad nije unaprijed predala.

– Imam dojam da su nas već svi unaprijed otpisali, da je utakmica već gotova i da u Ferdinandovac idemo samo na izlet – rekao je uoči sutrašnje utakmice Tomislav Čiković, trener Tehnike-Koprivnice.

Koprivnička momčad u Ferdinandovcu neće biti kompletna, kaže trener Čiković.

– Bojim se da nam je nekoliko igrača na dulje vrijeme ostalo izvan stroja, ali ima nas 21 u kadru. Imamo neke svoje planove o tome kako se namjeravamo postaviti na ovom gostovanju. U uvodnim kolima upoznali smo novu ligu i njene zahtjeve, a vrijeme je da nas sad malo i sreća nagradi.

Domaćin ima sjajnu statistiku na domaćim utakmicama u posljednje tri i pol godine, što dovoljno govori o tome kakav težak zadatak čeka koprivničke igrače.

– Kao igrač Podravca i molvarske Mladosti dosta sam utakmica igrao u Ferdinandovcu, no tada tradicija nije bila na njihovoj strani kao sad, kad su tri i pol godine bez poraza na domaćem terenu. Međutim, bez obzira na to u kojoj su se ligi nalazili, oduvijek su bili neugodan protivnik. Nama je to dodatni motiv da na teren prenesemo ono što smo radili na treninzima. Ako bude sportske sreće, možda nas nagradi kojim bodom – zaključio je Čiković.

zatvori