Petak, 26. travnja 2024.

Nema vam tko čuvati dijete dok ste na poslu? VELIKI MALCI su rješenje za zaposlene roditelje!

Nemate rješenje za čuvanje djece prije i poslije nastave?
Nije vam ugodno ostaviti dijete samo kod kuće?

Članovi Udruge mladih Koprivnice provode program VELIKI MALCI, čuvanje djece nižih razreda osnovne škole u razdoblju prije ili poslije nastave, ujutro od 6:30 ili popodne do 16:30 ovisno o smjeni u školi.

Čuvanje djece se odvija u prostoru Kluba Hello, na adresi Augusta Šenoe 4 u Koprivnici.
Za djecu polaznike Osnovne škole “Braća Radić” organiziran je prijevoz, a za djecu polaznike osnovnih škola “Đuro Ester” i “Antun Nemčić Gostovinski” vožnja u slučaju jako lošeg vremena.

Čuvanje djece organizirano je prije i poslije nastave tijekom cijele školske godine, a za mališane brinu članovi UMKo-a pedagoške struke.

– Radi se o čuvanju djece na principu dnevnih boravaka u školi. Klinci ovdje imaju dva obroka, pišu zadaću i druže se s vršnjacima. Nakon dolaska kući, ostaje im još puno slobodnog vremena za druženje s obitelji i slobodne izvanškolske aktivnosti – rekao nam je predsjednik UMKo-a Gordan Knežević. – Susretali smo se s dosta roditelja koji rade i koji nemaju rješenje za čuvanje klinaca. Mlada smo ekipa, možemo djeci pomoći sa zadaćom i isplanirati im kvalitetno i, njima najvažnije, zabavno provedeno vrijeme dok čekaju da im roditelji završe s poslom – dodao je predsjednik Udruge.

Nakon ljetnih praznika, čuvanje djece ponovno je počelo od ponedjeljka, 2. rujna.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 098/466-050 ili mail adresu [email protected]

UMKo, gdje je učenje zabavno!

zatvori