Petak, 26. travnja 2024.

TEHNIKA-KOPRIVNICA Ritoša i Švagelj uoči Mladosti: Bodovi ostaju u Koprivnici!

Križevčanin Marko Švagelj Tehniki-Koprivnici se priključio ovog ljeta, pred početak nove sezone u Četvrtoj nogometnoj ligi ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’.

– Ekipa me odlično prihvatila, tu smo stvarno svi prava klapa, poput obitelji, uvijek spremni pomoći jedan drugome – rekao je pouzdani stoper i bivši malonogometni reprezentativac Hrvatske.

Tehnika-Koprivnica je u dosadašnja četiri kola osvojila četiri boda.

– Rezultati su takvi kakvi jesu, no igra je bila dosta bolja nego što iznosi broj osvojenih bodova. Ukoliko u nedjelju ostvarimo pobjedu, mislim da bismo se uskoro mogli približiti sredini, odnosno gornjoj polovici ljestvice.

Foto: NK Tehnika Koprivnica

Neće biti lako, u goste dolazi Mladost iz Kloštra Podravskog, aktualni osvajač Županijskoga kupa.

– Mladost je vrhunska momčad, već su dugi niz godina zajedno. Na golu imaju Balalu, možda i najboljeg golmana ove lige, jako dobar je Herent… Čudi me što su tako nisko, i sigurno će htjeti pobjedu kao i mi. No, mi kod kuće nećemo izgubiti niti jednu utakmicu cijele sezone, tako da bodovi ostaju u Koprivnici – poručio je Marko Švagelj.

Napadač Matija Ritoša očekuje čvrstu i tešku utakmicu.

– Znamo da moramo, i idemo na pobjedu. Možda će biti na knap, ali očekujem pobjedu. Novi smo u ovom rangu, puno nas još nije igralo u Četvrtoj ligi. Imamo dobru igru, ali nas gol baš neće onako kako bismo mi htjeli. I ja sam kao jedan od starijih dosta ‘zaslužan’ za to što nismo zabili više, ali nadam se da će nas krenuti jer dobro treniramo.

Foto: NK Tehnika Koprivnica

I Matija se, poput svih suigrača, veseli igranju na glavnom terenu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’.

– Ma, to je neopisivo. Nema većeg motiva nego zaigrati na tom travnjaku. Ja sam tek u ovoj sezoni odigrao svoje prve utakmice na glavnom terenu, i osjećaj je fenomenalan, kao i sam taj ambijent. Naši vjerni gledatelji podržavaju nas u svakoj utakmici, a nadam se da će ih ubuduće biti i više – rekao je na kraju Matija Ritoša.

Utakmica Tehnika-Koprivnica – Mladost Kloštar Podravski igra se u nedjelju, 29. rujna s početkom u 16 sati na koprivničkom stadionu. Cijena ulaznice je 20 kuna, a najsretnije među gledateljima očekuju nagrade.

Glavni sponzor utakmice Poso 23 nagrađuje poklon-bonom od 500 kn, a Konoba Sidro i Usluge Matija nagradama u vrijednosti od 100 kn.

zatvori