Petak, 26. travnja 2024.

REZULTATI OČEVIDA Mladić u zavoju prešao na suprotnu stranu ceste i frontalno se sudario s drugim automobilom

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je detalje prometne nesreće u kojoj su noćas smrtno stradale dvije osobe, a čak šest ih je teško ozlijeđeno.

Do nesreće je došlo oko 3:35 sati na državnoj cesti broj 2 u ulici Grada Vukovara u Đurđevcu. 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake u smjeru Virje – Kalinovac. Izlaskom iz zavoja na desno vozilom je prešao u prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera te je došlo do frontalnog sudara s osobnim automobilom Passat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 50-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja su preminuli 26-godišnji vozač i 22-godišnji suvozač osobnog automobila Audi. Tijela su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica zbog vršenja obdukcije.

Dva putnika iz Audija zadobila su teške tjelesne ozljede, 33-godišnji putnik prevezen je u Opću bolnicu Koprivnica, a drugi 31-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu u Virovitici. Vozač Passata, kao i 47-godišnja suvozačica, 19-godišnji putnik i 14-godišnja putnica također su teško ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu u Koprivnici.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva Varaždin uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac. Zbog očevida od 4:20 do 8:35 sati promet je preusmjeravan obilazno kroz grad Đurđevac.

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori