Petak, 3. svibnja 2024.

Održano treće vatrogasno natjecanje Požarnog područja Đurđevac

Treće po redu vatrogasno natjecanje Požarnog područja Đurđevac održano je ove subote na prostorima ŠRC-a ”Vlado Leščan – Duspe” u Đurđevcu.

Natjecanje je organizirala Vatrogasna zajednica Grada Đurđevca. Na natjecanju je nastupilo gotovo 300 vatrogasaca kroz 28 odjeljenja u 6 kategorija i to: pomladak muški i pomladak žene, mladež muška, muški A, žene A i muški B.

Najbolji među njima kvalificirali su se na županijsko vatrogasno natjecanje koje će se za djecu i mladež održati već iduće subote, 7. rujna u Kunovcu.

Svima nazočnima obratili su se predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Đurđevca Matija Markešić, zamjenik zapovjednika JVP Grada Đurđevca Alen Škudar i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca Željko Turbelija.

Natjecatelje je došao podržati i gradonačelnik Hrvoje Janči, koji je čestitao natjecateljima na odličnim rezultatima a organizatorima na uspješnoj organizaciji.

U sklopu natjecanja, na prostoru ŠRC-a predstavio se jedan od sponzora natjecanja tvrtka KL Protektion vlasnika Zvonimira Legemca, koja se bavi prodajom vatrogasne opreme i opreme za zaštitu i spašavanje.

Pehare najboljima podijelila je predsjednica Požarnog područja Đurđevac Marijanka Đođ.

Izvjestitelj
VZ Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović

Konačni rezultati natjecanja:

Pomladak muški:
1. DVD Šemovci 1
2. VZO Novo Virje 2
3. DVD Hampovica

Pomladak žene:
1. DVD Virje
2. DVD Batinske
3. VZO Novo Virje

Mladež muška:
1. DVD Virje
2. VZO Novo Virje
3. DVD Kalinovac

Članice A:
1. Đurđevac

Članovi A:
1. DVD Virje
2. DVD Đurđevac
3. DVD Molve

Članovi B:
1. DVD Miholjanec
2. DVD Gornja Šuma
3. DVD Hampovica

zatvori