Nedjelja, 19. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Jan Tisaj u jakoj konkurenciji zauzeo 7. mjesto na biciklističkoj utrci u Novom Mestu

Mladi koprivnički sportaš Jan Tisaj na tradicionalnoj biciklističkoj utrci u Novom Mestu održanoj jučer završio je na sedmom mjestu.

Od sveukupno 32 vozača u jakoj konkurenciji Jan je tako ušao u prvih deset, što je veliki uspjeh i velika motivacija za nastavak rada, kako stoji u objavi na službenoj Facebook stranici.

– Kako u biciklizmu ima puno faktora za završiti utrku u samom vrhu, bila je to u Sloveniji s jakom konkurencijom za nas nemoguća misija. I evo odlazimo kući puni dojmova. S obzirom na to u kakvim uvjetima radimo i nakon 6 mjeseci biciklističkih treninga, ovo je veliki uspjeh i motiv za raditi dalje. S prelaskom u KK Perutninu i radom trenera Marina iduće godine motiv za napredovanje i rad je nakon današnje utrke još veći i ovaj put koji smo odabrali polagano donosi plodove rada. Hvala svima koji nas pratite i podržavate na ovom putu – stoji u Facebook objavi.

Također čestitamo Janu i želimo mu brojne daljnje sportske uspjehe.

 

Evo nam prvog postolja i top 10 u Sloveniji konkurencija 32 vozača. Za kraj sezone jakoooo dobre vijesti.Jan odradio najbolju utrku sezone dajući sve od sebe.

Posted by Triatlon team Fran -Jan on Saturday, 31 August 2019

 

zatvori