Petak, 26. travnja 2024.

FOTO NK Borac iz Imbriovca javno se obratio i osvrnuo na jučerašnju utakmicu protiv Bratstva

NK Borac Imbriovec u jučerašnjoj je utakmici pobijedio rivala NK Bratstvo iz Kunovca rezultatom 3:2. Bio je to ujedno i derbi kola Prve županijske nogometne lige koji je, kako se čini, za sobom ostavio i ne baš najugodnije prizore.

Iz Borca su se danas obratili javnosti putem službene Facebook stranice, čije priopćenje donosimo u nastavku:

– Osvrt na jučerašnja događanja za vrijeme i nakon utakmice!

Nakon mnogo uvreda na račun kluba, igrača, trenera i članova uprave kluba po društvenim mrežama i na samoj utakmici odlučili smo se obratiti javnosti jer ovo više stvarno nema nikakvog smisla.

Htjeli bismo prvo navesti kako smo zgroženi ponašanjem dijela članova uprave NK Bratstva iz Kunovca zbog nereda kojeg su napravili na samom igralištu-trganje ograde, kućice gdje sjedi delegat, napada na redarsku službu našeg kluba te napada na službenog komentatora jučerašnje utakmice.

Nadalje, u jednom od članaka piše kako su njihovi igrači u svlačionici bili na rubu suza jer su “pokradeni”, a nas zanima da li su plakali kad su po igralištu nakon završetka utakmice pljuskali naše igrače, pljuvali po našem kapetanu, vrijeđali redarsku službu te u prostorijama kluba razbijali vrata.

Također, na jednoj od stranica vidjeli smo kako se našeg trenera naziva “marijonetom”. E pa gospodo draga taj čovjek je osvojio 6 puta 1.ŽNL, 4. puta županijski kup KC-KŽ i jednu titulu juniorskih prvaka 1.ŽNL, a najveći uspjeh nekih drugih trenera je taj što su uspjeli prešvercati par igrača dok im je klub trebao ispasti iz lige što se na kraju i dogodilo.

Na kraju bi se htjeli zahvaliti svim ljudima koji su s dobrom i sportskom namjerom došli na jučerašnju utakmicu – stoji u priopćenju na službenoj stranici kluba.

Ispod objave stoje i fotografije koje prikazuju stanje nakon odigrane utakmice, koje i mi prenosimo u nastavku:

zatvori