Subota, 27. travnja 2024.

Aktivan početak rujna za Atletski klub Koprivnica, članovi već osvojili brojne medalje

Atletski klub Koprivnica rujan je započeo u vrlo natjecateljskom duhu. Uz 5. kolo HALS-a u Varaždinu sa samog početka mjeseca, članovi kluba sudjelovali su i na dvije popularne i zanimljive utrke u Zagrebu i doma donijeli brojne medalje.

Članovi AK Koprivnice 1. rujna nastupali su u 5. kolu HALS-a u Varaždinu, a predvođeni trenerom Tihomirom Bebekom natjecali su se u brojnim disciplinama.

Odličan rezultat ostvarila je Dora Lovrinović s trećim mjestom u 60 metara visokog starta. Ivana Cenko osvojila je četvrto mjesto u skoku u dalj i prvo mjesto u bacanju Vortexa od 130 grama, dok je u istoj disciplini prvo mjesto osvojio Jakov Jurić. Lukas Petrić osvojio je peto mjesto u skoku u dalj, a treće mjesto u bacanju kugle osvojila je Josipa Mikulec. Broncu skoka u vis starijih kadetkinja odnijela je Tea Šaško, kao i srebro na 600 metara utrke u svojoj kategoriji. Albert Rušak osvojio je srebro u utrci na 1500 metara i broncu u bacanju koplja. U ekipnom poredku limačica AK Koprivnica zauzela je drugo mjesto.

Ustupio Atletski klub Koprivnica.

Prošlog vikenda, točnije 31. kolovoza, članovi AK Koprivnice sudjelovali su i na popularnom 3. Grawe noćnom polumaratonu na Bundeku, i to Dijana Radotović, Božo Šegović, Mirjana Hanžek, Sonja Rušak, Anita Iljkić, Marijela Šegović, Albert Rušak, Marina Matota, Katarina Brlošić, Natalija Slavinić, Narcisa Jembrek, Sonja Kovač-Mikulec, Estera Rac, Marina Markek, Lidija Šegović, Ivana Merc i Juraj Evačić.

Ustupio Atletski klub Koprivnica.

Već sljedeći vikend, 7. rujna, u Donjoj Dubravi na farmi Muškatljin održana je poznata 5. Cros utrka Kotoripska 15ica na kojoj su nastupili članovi kluba, neki od kojih su kući donijeli medalje.

Nastupili su Božo Šegović, Sonja Rušak, Marina Matota, Romano Šegović, Marijela Šegović, Sonja Kovač-Mikulec i Ksenija Vitelić, a Albert Rušak osvojio je prvo mjesto na utrci od 3 km u kategoriji seniora i Leo Tilošanec koji je u istoj utrci u kategoriji juniora također doma odnio zlatnu medalju.

Ustupio Atletski klub Koprivnica.

Ostatak fotografija pogledajte u fotogaleriji.

zatvori