Subota, 27. travnja 2024.

UHDDR poziva djecu hrvatskih branitelja na sportske susrete u Savudriji

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u suradnji s Ministarstvom branitelja tradicionalno i ove godine organizira 18. sportske susrete djece hrvatskih branitelja pod nazivom ‘Susreti djece – uspomene na sretnu budućnost’.

Pozivaju se djeca branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije da se prijave za ove susrete, bez obzira na to jesu li njihovi roditelji članovi ove ili neke druge braniteljske udruge.

Susreti će se održati u Savudriji, u dječjem odmaralištu “Vladimir Nazor”, od 2. do 5. rujna 2019. (ponedjeljak-četvrtak). Održat će se natjecanja u malom nogometu, odbojci, graničaru, povlačenju užeta, stolnom nogometu, elektronskom pikadu i PlayStationu. Bit će tu i glazbena radionica, likovna radionica i radionica modeliranja, kao i svakodnevno kupanje uz pratnju odraslih osoba.

Na susretima mogu sudjelovati djeca koja su završila prvi razred osnovne škole, pa do završenog prvog razreda srednje (od 7 do 16 godina). Svi troškovi, počevši od prijevoza, noćenja i hrane potpuno su podmireni.

Uz djecu iz svake županije nalazit će se i nekoliko ženskih i muških voditelja koji će neprestano voditi brigu o njihovoj sigurnosti.

Koordinator za Koprivničko-križevačku županiju je Josip-Joka Dolenec (099-420-2465) te se kod njega može prijaviti i dobiti sve potrebne informacije.

Rok za prijavu je 25.8.2019.

zatvori