TREĆA HNL SJEVER Prigorsko podravski derbi u Križevcima, Varteks dočekuje Mladost, zanimljiva utakmica čeka nas u Ludbregu

65
Snimio Robert Rodman
Naši trećeligaši odlično su startali u novu sezonu pobijedivši u tri susreta a jedino je đurđevački Graničar kiksao na otvaranju.

Đurđevčane u ovome kolu čeka teško gostovanje u Križevcima i moguće je da i ovo kolo ostanu kratkih rukava. Radnik Križevci vjeruje u novu pobjedu koja bi ih održala na samome vrhu ljestvice.

Derbi kola igra se u Varaždinu gdje Varteks dočekuje Mladost iz Ždralova. I jedni i drugi pobjedama su startali u novo prvenstvo a slove i za jedne od favorita lige. Uglavnom, čeka nas dobra utakmica.

I više nego zanimljivo bit će u Ludbregu gdje na noge Podravini dolazi Tehničar. Podravina se u proteklom tjednu pojačala s par igrača te bi uz pomoć svoje vjerne publike mogla zadati mnogo glavobolje momčadi iz Cvetkovca.

U preostalim susretima Podravac iz Virja dočekuje Viroviticu, Polet SMnM domaćin je Rudaru iz Murskog Središća dok Bjelovar dočekuje Papuk.

Treća HNL Sjever – 2.kolo

Subota, 31.kolovoza, 17:00

Ludbreg: Podravina – Tehničar

Virje: Podravac – Virovitica

Bjelovar: Bjelovar – Papuk

Sv.Martin na Muri: Polet – Rudar MS

Varaždin: Varteks – Mladost Ž

Križevci: Radnik Križevci – Graničar Đ