Petak, 26. travnja 2024.

Farmaceuti idu na noge Rijeci, Čanađija: Nismo potonuli kao momčad, znali smo da su uvodne utakmice teške

Nogometaše Slaven Belupa čeka još jedno teško gostovanje. Sutra u sklopu trećeg kola Hrvatski telekom prve lige Farmaceuti idu na noge Rijeci.

Unatoč visokom porazu u prošlom kolu od aktualnog prvaka Dinama u svlačionici Slavenaša vlada optimizam, poručio je trener Ivica Sertić te dodao:

Snimio Krešo Puklavec

– Svjesni smo da nismo najbolje ušli u prva dva kola. Usudio bih se reći da je utakmica protiv Dinama bila pomak na bolje u odnosu na Osijek i to nam daje razlog za otpimizam. Idemo se s pravom nametnuti u Rijeku na Rujevicu po pozitivan rezultat. Dakle, sve osim poraza.

Na Rujevicu Farmaceuti odlaze gotovo kompletni. Nedostaje Ivan Jajalo kojeg je uhvatila viroza, dok su se Ivan Krstanović i Stipe Bačelić Grgić nedavno priključili treninzima što otvara mogućnost da ih Sertić uskoro i uključi u utakmicu.

Igrač Farmaceuta Dario Čanađija izrazio je respekt prema ekipi Igora Bišćana, pritom izrazivši spremnost ekipe za ovaj izazov. Nadodao je kako poraz protiv Dinama nije utjecao na raspoloženje momčadi:

– Što se tiče atmosfere, nismo potonuli. Nemamo glave dolje. Znali smo da imamo dosta teške uvodne utakmice i jednostavno smo svi zajedno se skupili i sami sebi rekli da se moramo dignuti već u idućem kolu i uzeti bodove. Samo ćemo si tako dignuti samopouzdanje i dignuti se kao momčad.

Utakmica počinje sutra u 21 sat.

zatvori