PRVA ŽNL Legrađani na teškom iskušenju u Imbriovcu, Tomislav Radnik dočekuje Bratstvo, susjedski derbi Lipe i sigečke Mladosti

66
Borac i Bratstvo već su u prvome kolu novoga prvenstva pokazali da su najveći kandidati za naslov prvaka Prve ŽNL. Uvjerljive pobjede smjestile su ih na sam vrh tablice s kojeg će ih teško biti skinuti.

Ove nedjelje u Imbriovcu gostuje Graničar iz Legrada, ekipa koja je na domaćem terenu skoro pa nepobjediva, no u gostima većinom prepušta bodove domaćinu. Borac je favorit u ovome susretu.

Ekipa Bratstva odlazi na gostovanje kod Tomislav Radnika koji je u prvome kolu bio uspješan u Molvama te se nada da će i protiv Kunovčana uloviti bod(ove).

Đelekovčani će se pred domaćim navijačima pokušati iskupiti za prošlotjedni teški poraz u Kunovcu. Protivnik je Prekodravac koji je u prvenstvo startao pobjedom.

Susjedski derbi u Hlebinama odigrat će Lipa i Mladost iz Sigeca. Obje momčadi doživjele su poraz na početku prvenstva te se nadaju prvim bodovima.

U ostalim utakmicama sastaju se Viktorija i Miklinovec, Panonija i Kalinovac te Drava iz Novigrada Podravskog i molvarska Mladost.

Sve utakmice igraju se u nedjelju s početkom u 17:00 sati, osim one u Đelekovcu koja počinje u 10:00 sati.

Prva ŽNL – 2.kolo

Nedjelja, 1.rujna, 17:00

Đelekovec: Osvit – Prekodravac (10:00)

Vojakovac: Viktorija – Miklinovec

Peteranec: Panonija – Kalinovac

Hlebine: Lipa – Mladost S

Sveti Ivan Žabno: Tomislav Radnik – Bratstvo

Novigrad Podravski: Drava – Mladost Molve

Imbriovec: Borac – Graničar L