Petak, 26. travnja 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Čiković i Ernečić uoči premijere u Predavcu: Idemo na pobjedu!

Nogometaši Tehnike-Koprivnice ovog su tjedna obavili završne pripreme za početak nove sezone, u kojoj će se natjecati u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Svoja su očekivanja uoči 1. kola i gostovanja kod Dinama u Predavcu iznijeli trener Tomislav Čiković i dokapetan Luka Ernečić:

Foto: NK Tehnika-Koprivnica

– Odradili smo velik broj treninga i osobno jedva čekam prvu utakmicu. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru i da će kao nagrada stići i bodovi. Neki igrači imaju probleme s lakšim ozljedama, ali to ne umanjuje našu želju i ambiciju za bodovima. Želio bih da od prvog kola krenemo silovito i da ne puštamo do kraja – rekao je trener Tomislav Čiković.

Dinamo je u prošloj sezoni Četvrte lige osvojio šesto mjesto i jasno je da slijedi vrlo težak ispit za naše dečke.

– Cijela liga mi je nepoznanica, ali informirao sam se o Dinamu. Čeka nas najteže gostovanje, što zbog navijača, što zbog pritiska. Mi smo spremni odgovoriti, prije svega trkom. Idemo dati sve od sebe, idemo na pobjedu – poručio je Čiković.

Dokapetan Luka Ernečić također je optimistično raspoložen uoči prvenstvene premijere.

Foto: NK Tehnika-Koprivnica

– Odmah na početku čeka nas možda i najteže gostovanje, ali dobro smo trenirali i mislim da bismo za sav naš trud trebali biti nagrađeni. Idemo tamo muški se “pofajtati”, a nadamo se da ćemo uzeti barem bod. Naravno, voljeli bismo osvojiti i sva tri boda odmah na početku, da ova dobra atmosfera u momčadi potraje i dalje – najavio je Luka Ernečić.

Utakmica u Predavcu igrat će se u nedjelju, 25. kolovoza s početkom u 17:30.

zatvori