Utorak, 30. travnja 2024.

Farmaceuti idu na noge Lokomotivi, Sertić: Čeka nas ravnopravna utakmica

Slaven Belupo u sedmom kolu Hrvatski Telekom Prve nogometne lige ide na noge Lokomotivi.

Na gostujuću utakmicu u Zagreb Farmaceuti odlaze s optimizmom, poručio je trener Ivica Sertić:

– Lokomotiva je u pozitivnom nizu, kao i mi tri utakmice ne znaju za poraz. I jedni i drugi u pozitivnom ozračju dočekujemo ovu utakmicu. Nadamo se dobroj utakmici, nadamo se bodovima. Nadamo se da ćemo uspješno odraditi i ovo kolo.

Snimila Ivona Rož.

Zbog ozljeda neće nastupati Božić i Radivojević. U kadru također nije Delić, što zbog manje povrede, ali i suspenzije zbog tri žuta kartona. Farmaceuti ne odustaju od zacrtanog cilja, a to je peto mjesto na ljestvici koje nosi kvalifikaciju za europsko natjecanje.

Snimila Ivona Rož.

Slavenaše očekuje jedna ravnopravna utakmica, budući da Lokomotiva nakon šest kola ima isti broj bodova kao i Farmaceuti. Slavenov veznjak Nemanja Glavčić najavio je borbu riječima:

– Ispred nas je jedna teška i zahtjevna utakmica. Svjesni smo da Lokomotiva ima kvalitetu, u pozitivnom su nizu. No, s druge strane mi imamo svoj cilj i mislim da smo na dobrom putu da nastavimo pozitivan niz. Mislim da je iza nas i dobra igra i samo želimo da se u sutrašnjem duelu još jednom potvrdimo i da pozitivan rezultat neće izostati.

Utakmica je na rasporedu sutra u Zagrebu s početkom u 20 sati.

zatvori