Petak, 26. travnja 2024.

Zdenka Kovačićek i Jasna Bilušić zapjevat će u Koprivnici u čast stote obljetnice dvorane Domoljub

Koprivnička dvorana Domoljub ove godine slavi stotu obljetnicu postojanja. Stoga su tijekom cijele godine priređeni raznorazni programi posvećeni upravo ovoj “staroj koprivničkoj dami”.

Koncertni programi u sklopu obilježavanja stote obljetnice Domoljuba bit će održani i u sklopu ovogodišnjeg 4. izdanja manifestacije Ljeto na Zrinskom. Najavljena su dva koncerta – pred koprivničkom publikom nastupit će Zdenka Kovačiček trio te Jasna Bilušić & New Deal.

Zdenka Kovačiček trio na pozornicu će stati u subotu, 27. srpnja s početkom u 20:30 sati. Jasna Bilušić & New Deal na rasporedu su tjedan dana kasnije, u subotu 3. kolovoza, također u 20:30 sati.

Dodajmo da će središnji program proslave stote obljetnice biti 28. prosinca, na dan kad je prije jednog stoljeća Domoljub otvoren. Do tada, odnosno prema najavama već tijekom jeseni trebali bi završiti svi radovi na obnovi prostora. Nakon velikih zahvata na komunalnoj infrastrukturi, uslijedili su i radovi u unutrašnjosti kako bi i nakon sto godina postojanja dvorana blistala.

Izvor: Ksenija Ostriž (Facebook).

U nastavku pogledajte službenu video najavu stote obljetnice dvorane Domoljub.

zatvori