Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za četvrtak, 4. srpnja

U prvom dijelu dana pretežno oblačno s povremenom kišom. Poslijepodne prestanak oborina i postupno razvedravanje. Vjetar slab, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 25 ili 26 stupnjeva. Navečer i u noći još postoji određena šansa za lokalne nestabilnosti, no većinom će ipak biti suho.

U petak će tijekom dana biti pretežno sunčano uz nešto prolazne naoblake. Potkraj dana ponovno će postojati mogućnost lokalnih pljuskova s grmljavinom, ali ne posvuda. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna otprilike do 30 stupnjeva.

U subotu će biti većinom sunčano, poslijepodne i vruće uz temperaturu višu od 30 stupnjeva. Prema kraju dana nije isključeno da ponegdje opet bude pljuskova i grmljavine, no čini se da šanse za to ipak nisu velike. Novo pogoršanje stiže nam u nedjelju kada bi mjestimice moglo biti i ozbiljnijih nevremena. Idući tjedan promjenjivo i svježije.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori