Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na ovogodišnji, 9. po redu RockLive Festival

Iznimno bogat glazbeni program očekuje sve posjetitelje ovogodišnjeg 9. po redu RockLive Festivala, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po jednu festivalsku ulaznicu osvojili su Andrej PicerMarta VrbanLaura Bogdan. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Na jezeru Šoderica od 25. do 27. srpnja nastupaju Vojko V, TBF, Đubrivo, M.O.R.T, Kukus i brojni drugi. Ukupno 19 sjajnih izvođača nastupit će na velikoj pozornici uz jezero, a na posebnoj beach pozornici u sva tri dana festivala posjetitelji će se moći zabavljati uz već poznati RockLive Radio.

Trap senzacija zagrebački KUKUS, zajedno s jednako zanimljivim bendom Bad Copy, otvorit će festival u četvrtak, 25. srpnja, a pridružit će im se i odličan Pero Defformero, te rock band Mnogi Drugi.

Drugi dan festivala neće biti nimalo manje atraktivan. U petak, 26. srpnja uz hitove „Zovi čovika“, „Kako to“ i „Pasta Italiana“ Vojka V, najavljeni su i She Loves Pablo, Fakofbolan, Saučešće, Kurve, Čudnoređe, Trophy Jump i Pepel Puh.

Zadnjeg dana festivala u subotu, 27. srpnja na RockLive pozornicu dolazi svima dobro poznati splitski TBF, kao i njihovi sugrađani, legendarni bend Đubrivo, a nastupit će i M.O.RT., riječki Kraj Programa, te Pale Origins, Vrulja i Gemišt.

Na KAMP pozornici nakon 23 sata u petak nastupaju DJ Haktal, DJ Press, DJ Sprhno i DJ Zlee, dok će u subotu party do jutarnjih sati održati DJ Kraundler i DJ Patrick Bones.

U prodaji su festivalske ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima po cijeni od 110 kuna. Na dan festivala cijena festivalske ulaznice će biti 130 kuna i moći će se kupiti na festivalskoj blagajni. U cijenu ulaznice uključen je i boravak u festivalskom kampu.

Dnevne ulaznice bit će moguće kupiti isključivo na blagajni festivala po cijeni od 80 kuna.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo osmo izdanje RockLive Festivala.

zatvori