Četvrtak, 16. svibnja 2024.

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA IVANOM ANTOLIĆEM Na terenu i policijski ronioci

Nastavlja se potraga za Ivanom Antolićem iz Zagreba, nestalim na Šoderici tijekom Rock live festivala.

Kako je za Dravu.info rekla glasnogovornica Policijske uprave koprivničko-križevačke Dijana Žagar, uz policijske službenike i pripadnike Hrvatske gorske službe spašavanja, u potragu se danas uključuju i članovi okolnih dobrovoljnih vatrogasnih društava te policijski ronioci.

Ivan Antolić nestao je u noći s petka na subotu, a njegov je nestanak službeno jučer prijavila njegova nevjenčana supruga. Odmah po prijavi, policija je počela s kriminalističkim istraživanjem kako bi prikupila što više informacija, a u potragu su se uključili i pripadnici HGSS Stanice Koprivnica.

Od trenutka prijave, kaže glasnogovornica Žagar, pretraženo je cijelo područje jezera Šoderica, pri čemu su korišteni i dronovi HGSS-a. Pretraga terena uz pomoć vatrogasaca nastavljena je jutros, dok policijski ronioci danas pregledavaju dno jezera.

Ivan Antolić je iz Zagreba. Rođen je 1987. godine, visok je 176 cm, kestenjaste kose, plavih očiju i ovalnog lica. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu majicu kratkih rukava, sive ili zelene hlače, a imao je i tamnoplavu šilt kapu.

Na desnoj potkoljenici ima tetovažu i ispod lijevog oka manji ožiljak.

Policija moli sve građane da, ako raspolažu bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u potrazi, jave to policiji na broj 192.

zatvori