Petak, 29. ožujka 2024.

GASTRO TRAŽILICA Koprivnica je dobila ozbiljan restoran, Calypso Pub – mjesto gdje se može pojesti savršen sushi, steak ili wok

Ekipa Gastro tražilice u novoj epizodi posjetila je Calypso Pub u Koprivnici

Nakon dugog čekanja, Koprivnica je napokon dobila ozbiljan restoran. Što se to fino kuha u Calypso Pubu provjerila je ekipa Gastro tražilice u novoj epizodi.

Vrhunski chef Stanko Krajnik, koji je ujedno i vlasnik restorana u Križevcima, osmislio je privlačan meni gdje se odmaknuo od već viđenih i dosadnih jela te ponudio svoju viziju moderne kuhinje sa zanimljivom kombinacijom mora i kontinenta.

Foto: Luka Krušec

Ekipa iz Gastro tražilice počela je priču s nevjerojatnim sushijem koji još nije dio stalne ponude, ali se često može naći na tjednom meniju ili se može u njemu uživati uz prethodnu najavu. Uz sushi Calypso je ponudio svoje najpoznatije specijalitete pa su naši dečki mogli uživati u medaljonima od grdobine na posteljici od muškatne buće i riže, woku s biftekom i povrćem, vrhunskom steaku s domaćim krumpirom, Calypso burgerima i cheesecakeu sa šumskim voćem.

Koliko je nevjerojatna kuhinja u Calypsu provjerite u našem novom videu:

U idućoj epizodi Gastro tražilice dečki će posjetiti kultnu koprivničku pivnicu Kraluš u samom centru gradske jezgre i vrhunski restoran Podravska klet gdje se nude tradicionalna autohtona podravska jela.

Foto: Luka Krušec
Foto: Luka Krušec
Foto: Luka Krušec
Foto: Luka Krušec
Foto: Luka Krušec
zatvori