Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO: LJETO NA ZRINSKOM Mališani uživali u dječjim programima, rekreativke vježbale uz fontanu

Sportski i dječji programi obilježili su jučerašnji dan u koprivničkom gradskom parku.

U sklopu manifestacije Ljeto na Zrinskom na prostoru zone Dječjeg kreativnog kutka za klince je bio pripremljen zabavan sadržaj pod nazivom “Kufer na Zrinskom”. Uz žonglerske radionice i vožnju monociklom održana je i predstava “Kesten i papaja”. Drugu godinu zaredom mališani su mogli uživati i oslikavanju lica kojeg organizira FunStation.

Za vrijeme dječjeg zabavnog sadržaja, “Budi FIT” zona ugostila je instruktoricu Melitu Jug koja je pripremila program “But lift”. Svake srijede u terminu od 19 do 20 sati sportska “Budi FIT” zona ugostit će instruktore pilatesa, aerobika i raznih drugih programa kako bi baš svi mogli s njima vježbati. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života.

Ljeto na Zrinskom se nastavlja danas od 18 sati kada će se održati Ljetna pričaonica. Ova zona smještena je u centralnom dijelu gradskog parka te je namijenjena najmlađem uzrastu posjetitelja – vrtićarcima i bebama koji će u prisutnosti roditelja poslušati najljepše priče i bajke u interpretaciji animatorice Nikol Bali.

Nakon toga, od 21 sat na rasporedu je još jedno ljetno kino pod zvijezdama. Gledat će se film Najveći showman (The Greatest showman).

Slušaj uživo
zatvori