Subota, 27. travnja 2024.

BOGAT NOGOMETNI VIKEND Slaven 2 dočekuje Mađare, brojne pripremne utakmice diljem Podravine

Županijski nogometni klubovi dogovorili su prijateljske utakmice kako bi se pripremali za nove sezone svojih prvenstava. Glavnina prijelaznog roka sada je iza nas, bilo je dosta preslagivanja igrača i trenera, ali i samih klubova.

Još transfera očekuje se do rujna, iako je županijski mercato sada mirniji. Pred nama je za vikend puno utakmica, od Prve hrvatske lige do nadmetanja klubova iz najnižih rangova.

Glavni događaj nogometnog vikenda svakako je susret Slaven Belupa i Dinama koji na koprivničkom Gradskom stadionu “Ivan Kušek – Apaš” počinje sutra u 19 sati i u kojem će naš prvoligaš pokušati doći do prvih ovosezonskih bodova nakon poraza u Osijeku u prvom kolu.

Slavenova B momčad također će igrati sutra: u 11 sati na pomoćnom terenu odmjerit će snage s mađarskom Nagykanizsom u prijateljskom susretu. Ferdinandovac će također u subotu u 18 sati ugostiti novopečenog trećeligaša Podravac iz Virja, a Osvit će u Đelekovcu u istom terminu igrati protiv Graničara iz Kotoribe u koji je ovog ljeta stigla kolonija igrača s našeg područja predvođena Gregurinom, Vrkićem i Vukonićem.

Tehničar iz Cvetkovca u Svetom Đurđu igrat će s Poletom iz Svetog Martina na Muri koji cilja na sam vrh trećeligaškog poretka. Novi županijski prvoligaš Mladost iz Sigeca u nedjelju će odmjeriti snage s Rudarom iz Glogovca, a novi klub Tehnika-Koprivnica snage će na umjetnoj travi odmjeriti s Močilama.

Friški četvrtoligaš Tomislav iz Drnja za nedjelju je dogovorio susret s Mladosti iz Koprivničkih Bregi. Novigradska Drava igrat će protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog, Lipa iz Hlebina putuje u Sigetec Ludbreški, a Borac iz Imbriovca gostovat će kod Zelengaja, četvrtoligaša s varaždinskog područja.

zatvori