Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO: GULAŠ ILI RIBA? Velika dilema posvađala je poznate radijske voditelje Bojana i Sandrina

Ovo nije normalno! Urnebesna najava za Ivanečki Gastro Fest

U nedjelju 23. lipnja s početkom u 12 sati održat će se dugoočekivani Ivanečki Gastro Fest u Koprivničkom Ivancu.

Sve posjetitelje očekuje raznovrstan gastronomski i glazbeni program. U tijeku su prijave za Ivanečku gulašijadu gdje će se ocjenjivati najbolje skuhani gulaš, a 3 najbolje ekipe osvojit će vrijedne nagrade (bogati poklon paket firme Šafram, posjet Križevačkoj pivovari i ručak za ekipu u restoranu Tomislav u Križevcima i još mnogo toga), dok će sve ostale ekipe na poklon dobiti paket Šaframovih začina.

Svoju ekipu za kuhanje gulaša (2-5 sudionika) možete prijaviti najkasnije do petka 21. lipnja do 15 sati, putem Facebook stranice Gastro tražilica (prijave u inbox), na e-mail [email protected] ili broj telefona 092/2896-125. Organizator osigurava meso za gulaš, dok natjecatelji moraju donijeti začine, kotlić, plamenik i plin te ostalu potrebnu opremu za kuhanje.

Uz Ivanečku gulašijadu posjetitelji će moći uživati u 250 kg pečene ribe i craft pivama Križevačke i Pitomačke pivovare. Gulaš i riba dijelit će se besplatno svim posjetiteljima festivala.

U večernjim satima održat će se koncert TS Begini pod šatorom, dok će se u ponedjeljak 24. lipnja s početkom u 21 sati održati koncert popularnog ženskog sastava “Učiteljice”.

Pogledajte komičnu najavu za Ivanečki Gastro Fest:

zatvori