Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Rukometni klub Koprivnica – NOA organizirao veliko druženje na Šoderici, a ima i novog predsjednika

Članovi i prijatelji Rukometnog kluba Koprivnica – NOA sezonu su, već tradicionalno, završili velikim druženjem na Šoderici.

Veliko okupljanje igrača, trenera, roditelja, članova uprave i simpatizera kluba proteklo je u sjajnoj atmosferi uz roštilj i zabavne sportske igre, a ovoga je puta posebnu svečanu notu dala činjenica da je klub nedavno proslavio 65 godina rada.

Klub ima i novog predsjednika. Alen Lazar neopozivu je ostavku podnio na redovnoj sjednici Skupštine kluba, održanoj u petak u koprivničkoj Gradskoj vijećnici. Ostavka je usvojena, a u skladu sa statutom odmah je održana i izvanredna sjednica na kojoj je za novog predsjednika izabran Zvonimir Cahunek, kao i dvoje novih članova Upravnog odbora: Sanda MikačićTomislav Đuranek. Mandat novih članova, kao i novoizabranog predsjednika, traje do isteka mandata aktualne uprave kluba, odnosno dvije godine.

Uprava kluba zahvalila je dosadašnjem predsjedniku Lazaru na trudu i radu uloženom u klub kroz četiri godine koliko mu je bio na čelu te mu predala i prigodne poklone u znak zahvale.

Na redovnoj sjednici usvojena su izvješća o radu, financijska izvješća, izvješća Nadzornog odbora te su usvojene izmjene statuta.

Više fotografija pogledajte na Facebook stranici RK Koprivnica – NOA.

zatvori