Srijeda, 8. svibnja 2024.

PRVO ZLATO, SAD BRONCA Mlađe atletičarke Osnovne škole ‘Braća Radić’ treće na državnom, ravnatelj Krešo Grgac: Atletska smo velesila

Mlađe atletičarke koprivničke Osnovne škole “Braća Radić” osvojile su treće mjesto na državnom natjecanju održanom u Vinkovcima.

Rajna Perošić, Ella Kolar, Lana Hrnčić, Sandra Tot, Viktorija Vuković, Tara Đelekovčan, Petra Canjuga, Chiara Markić i Tara Tetec natjecale su se u trčanju na 100 m, 200 m i 600 m, u skoku u vis, skoku u dalj, bacanju medicinke, bacanju vorteksa te štafeti 4*100 m. Na tim su natjecanjima osvojile isti broj bodova kao i drugoplasirana ekipa.

Uspjehom učenica petih i šestih razreda iznimno je zadovoljna njihova mentorica, nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Jasmina Markić.

– Ove su učenice i samim plasmanom na državno natjecanje ostvarile veliki uspjeh, a osvajanje trećeg mjesta doista je odličan posao – ocijenila je nastavnica Markić te izrazila uvjerenje da će – poput svojih starijih kolegica državnih prvakinja, mlade atletičarke iz Miklinovca u vremenu pred njima osvojiti i najsjajnije odličje.

Povodom Dana škole ravnatelj Krešo Grgac je za Dravu.info istaknuo kako se ovim uspjesima, prvo zlatom i sad broncom u atletici njihova škola promaknula u status atletske velesile.

Ustupila Valentina Mikec.
Ustupila Valentina Mikec
Ustupila Valentina Mikec.
zatvori