Petak, 26. travnja 2024.

PONOVNO U SLAVEN BELUPU Muzafer Ejupi: Vratio sam se doma!

Nakon tri sezone u Osijeku, vrsni napadač i miljenik publike vratio se u Koprivnicu

Muzafer Ejupi nakon tri sezone ponovno je igrač Slaven Belupa, službeno je objavljeno na klupskim web stranicama.

Ejupi je u svom prvom razdoblju u Slavenu upisao 24 gola u 54 nastupa i postao je miljenik koprivničke publike. Sada je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja za još jednu godinu.

– Lijep je osjećaj ponovno se vratiti u Koprivnicu i Slaven Belupo. Jedan od glavnih razloga za povratak bilo je sjećanje na moj prvi boravak u gradu i klubu o kojem mogu pričati samo u superlativima. Naravno, motivaciju sam pronašao i u razgovoru s ljudima u klubu nakon kojeg sam shvatio koliko svi žele napraviti rezultatski iskorak u odnosu na nekoliko prošlih sezona. Vratio sam se u sredinu koju poznajem i tamo gdje se osjećam odlično. Vratio sam se doma.

Ejupi će u pripreme krenuti pun motiva i ambicija.

– Jako mi je drago što su mi ljudi u klubu predstavili ambiciozan plan za iduću sezonu. Cilj će nam biti što bolje ući u prvenstvo jer start najčešće determinira ostatak sezone. S obzirom na to da pet klubova može izboriti Europu, normalno je da ćemo gledati kako doseći plasman među tih prvih pet. Što se tiče osobnih planova, volio bih ponoviti igre iz zadnje sezone kada sam bio u Slaven Belupu i prije nego što sam otišao u Osijek. Osjećao sam se odlično, išli su me golovi, a bili smo i nadomak osvajanja Kupa. Ako može neka bude i bolje od toga.

U svojoj karijeri 30-godišnji Makedonac do sada je, osim Slavena i Osijeka, branio i boje makedonskih Vardara, Metalurga, Shkëndije i Horizonta, albanskog Skenderbeua, turskog Kartalspora i tajlandske Songkhle.

“Muzo dobrodošao i dobro se vratio! Sretno!”, pozdravili su ga u Slavenu.

(NK Slaven Belupo)

zatvori