Četvrtak, 9. svibnja 2024.

LJETNI HIT Ogenj predstavlja energičnu ‘Dok sam s tebom imam se’ i šašavi video spot

Za koprivnički etno-punk-rock bend Ogenj nema ljetne stanke. Ovih su dana predstavili pjesmu i prateći video spot ‘Dok sam s tebom imam se’.

Riječ je o energičnoj i plesnoj pjesmi u prepoznatljivom stilu Ognja. Za produkciju je i ovoga puta bio zaslužan Ante Prgin Surka, s kojim je Ogenj surađivao na debi albumu “Domaj” koji je osvojio dvije nagrade Porin. Aranžman potpisuje cijeli bend, a glazbu i tekst frontmen Tomislav Mihac Kovačic.

– Kako nam je ljeto pokucalo na vrata, vrijeme je da se malo zaljuljamo “otočkim” ritmovima koje donose sjevernjaci. Sam naziv pjesme “Dok sam s tebom imam se” sugerira da ti je cijeli svijet na dlanu kad si s onima (onom/onim) koje voliš. Pjesma je napisana za voljenu osobu i zapravo cijeli svijet postaje bajka, a sve stvari su jednostavne i lagane: Dok sam s tebom imam s(v)e(t)! – poručuje Kovačic.

Ogenj je u 2019. krenuo s novom postavom koja se predstavila na koncertima diljem zemlje. Bend radi i svira punom parom, a moglo bi se nasluditi da hitaju k novom albumu, i to s novim svježim idejama i glazbenim rješenjima u kojima do sada se i nisu imali prilike iskušati.

zatvori