Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Završna svečanost Dječjeg vrtića Smiješak u kojemu djeca razvijaju samopoštvanje kako bi poštovala druge

Koprivnički Dječji vrtić Smiješak proslavio je svoj dan završnom svečanošću što je u subotu, 15. lipnja održana u koprivničkom Domu mladih. Bogat program pripremili su mališani i odgojiteljice skupina Cvjetići i Bubamare, objavili su na web stranici Grada Koprivnice.

Bila je to prigoda da Smiješak isprati još jednu generaciju predškolaca, ali i da se osvrne na najvažnije u radu.

Ispred Grada Koprivnice lijepe riječi Smiješku i njegovim osnivačima uputila je zamjenica koprivničkog gradonačelnika Melita Samoborec.

– Zahvalila bih prvo obitelji Dolenec koja je prije 21 godinu imala jako puno hrabrosti i viziju da otvore naš vrtić Smiješak. Također zahvaljujem sadašnjem vodstvu Dječjeg vrtića Smiješak što se uključuje u sve aktivnosti našega grada, u sve manifestacije. Zahvaljujem i roditeljima koji daju veliku podršku vrtiću. U krajnjoj liniji roditelji su oni koji su s punim povjerenjem dali u ruke našim odgajateljicama ono što im je najvrednije u životu, a to su njihova djeca, rekla je dogradonačelnica Samoborec poželjevši Vrtiću Smiješak puno uspjeha u daljnjem radu.

Okupljene je pozdravila i ravnateljica Eva Trošelj rekavši da u Smiješku uče djecu da poštuju sebe kako bi poštovala i druge:

– Kažu da su djeca knjige koje čitamo i u koje trebamo pisati. Uvažavajući tu spoznaju, nastojimo, trudimo se i želimo život u Smiješku organizirati tako da djeca u redovnom programu te kraćim programima, kroz igru kao temelj učenja, otkrivaju sebe i svijet oko sebe te da razvijaju samopoštovanje kako bi poštovala i druge. To je naš cilj već punih 20 godina djelovanja, zaključila je ravnateljica Eva Trošelj.

Kako je bilo na Smiješkovoj završnoj svečanosti, pogledajte na fotografijama koje slijede.

zatvori