Srijeda, 22. svibnja 2024.

FOTO U Herešinu najavljena rekonstrukcija asfalta te radovi na komunalnoj infrastrukturi, igralištu i Društvenom domu

Kakva je situacija u Mjesnom odboru Herešin gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić uvjerili su se obilaskom tog koprivničkog prigradskog naselja.

Predsjednik i potpredsjednik Vijeća Mjesnog odbora Ivan Lončarić i Stjepan Bračko upozorili su na trenutno najveće komunalne probleme u Zagorskoj i Marofskoj ulici.

Zaključeno da će uslijediti izrada idejnog rješenja i projektne dokumentacije kako bi se u Zagorskoj izgradila kompletna komunalna infrastruktura. Tako će se povećati vrijednost tog dijela Herešina.

Slično je i u Marofskoj ulici gdje će uslijediti rekonstrukcija i postavljanje novog sloja asfalta u duljini 1,5 km, objavljeno je na gradskoj stranici.

Intervencije će uslijediti i na dječjem igralištu kod Društvenog doma. Tamo će zamijeniti neispravna igrala, sve će osvježiti novom bojom, a zeleni otok – trenutno smješten tik uz nogometno igralište, preselit će na asfaltirani prostor iza ograde kod Društvenog doma.

Odgovorni su najavili da će se angažirati na pronalaženju rješenja za obnovu krovišta Društvenog doma, zamjenu vanjske stolarije te za odvodnju kišnice kod nogometnog igrališta.

zatvori