Subota, 18. svibnja 2024.

MOTORIJADA Bajkeri iz svih krajeva Hrvatske ovog vikenda dolaze u Koprivnicu, nastupa Psihomodo Pop

Vikend pred nama proteći će u znaku opakih mašina na dva kotača. Naravno, riječ je o još jednom Roosters Moto Meetingu, popularnoj Motorijadi koja će se i ove godine održati unutar prostora koprivničkog Kampusa.

Bit će to već 22. po redu okupljanje bajkera iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja u Koprivnici, a glavni program na rasporedu je u subotu. Nakon poslijepodnevnog nastupa rock solista i moto-akrobacija, u 18 sati počinje tradicionalni defile sudionika susreta od Koprivnice do Šoderice i natrag. Bajkeri će uz pratnju policije voziti rutom Kampus – Ulica M. P. Miškine – Trg bana Jelačića – Zrinski trg – Ulica A. Starčevića – Ulica I. Česmičkog – Đelekovec – Šoderica, gdje će se zadržati oko sat vremena, a potom će se u Koprivnicu vratiti preko Drnja i Peteranca.

Večernji program u Kampusu počinje od 20 sati. Headlineri su ove godine poznati hrvatski rokeri Psihomodo Pop čiji će koncert početi u 22 sata. Nakon njih pozornicu će preuzeti go-go plesačica, a glazbeni program nastavit će se sve do ranih jutarnjih sati.

Iz Postaje prometne policije Koprivnica napominju kako je parking za sve posjetitelje, i na dva i na četiri kotača, osiguran unutar Kampusa, uz kamp za motoriste. U popodnevnim satima subote te u noći sa subote na nedjelju očekuje se veća frekvencija prometa, policija će provoditi pojačan nadzor, a na ulazu u kamp za motoriste već tradicionalno bit će postavljen policijski info-pult gdje će policijski službenici preventivno alkotestirati vozače prije uključivanja u promet.

PROGRAM 22. ROOSTERS MOTO MEETINGA
21. i 22.6.2019.

21.6.2019. – PETAK
Muzika sa razglasa
Večernje druženje s gostima

22.6.2019. – SUBOTA
Od 12 sati muzika s razglasa
15:00 rock solist “Krsto”
od 16:00 STUNT RIDER nastup Dean Špoljar (moto akrobacije)
18:00 odlazak moto defilea kroz centar Koprivnice prema Šoderici i natrag
19:30 povratak u Kampus

20:00 VEČERNJI PROGRAM U KAMPUSU
21:00 The trio (cover ZZ Top)
22:00 PSIHOMODO POP
0:00 GO GO GIRL
1:00 The trio II. set
2:00 Rock Krsto sve do 4:00
4:00 završetak programa

zatvori